18.8.2012

Työ- ja hippamekko yhdessä paketissa

Jatketaan samalla väriteemalla kuin edellisessä postauksessa. Tällä kertaa esittelen mahtavan löytöni Espritin syysmallistosta, vaikkei mekko kyllä kovin syksyinen ole.


Tukevahkoa puuvillaneulosta oleva mekko pääsi ensiulkoitukseen parin viikon takaisena lauantai-iltana, jolloin suuntasimme Karrin kanssa kaupungin tuoreimpaan it-paikkaan Namuun - ja päädyimme lopulta humppaamaan vanhaan kunnon Apolloon. Juuri oikean sävyinen nude-mekko (vai onko se nyt sitten neutraalin värinen?) sai iltamenoon seurakseen kultaisia asusteita ja mustat kiiltonahkaiset luottomenokkaat. Sekä kullanvärinen metallirannerengas että sydän-tasseli-riipus ovat H&M:ltä ja pikkulaukku Filippa K:n.

Olin öögaillut kultaista nahkapussukkaa jo parin otteeseen Helsingissä ja tuumaillut, että se on liian pramea minulle. Kun löysin itseni kolmannen kerra hypistelemästä samaa laukkua Tukholman Åhlénsilla kesäkuussa, tulin siihen tulokseen, että jos sisäinen harakkani haluaa ilmasta itseään juuri tällä laukulla, niin sallittakoon se sille. Hauskaa on ollut pussukan kera jo muutamaankin otteeseen, joten hyvä hankinta sanoisin:)

Mekkoa olen suunnitellut käyttäväni myös töissä jakun tai pitän villatakin ja paksujen sukkahousujen kanssa. Uskon, että ajattomassa tyylikkyydessään sille tulee vielä paljon käyttöä pitkälle eteenpäinkin.

Kuva: Karri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti