18.11.2012

Työtä ja juhlaa. Tällä kertaa enemmän juhlaa.

Lokakuussa juhlimme työperäisestä syystä Katajanokalla Wanhan Sataman punatiilisten seinien suojissa. Juhla alkoi jo puolilta päivin ja jatkui epävirallisemmissa tunnelmissa myöhäiseen iltaan asti. Työedustamisessa  minulla on ollut jo muutaman vuoden kaksi perustyyppiä asulle: joko kotelomekko tai jakku ja (yleensä kellomainen) hame. Helppoa, yksinkertaista ja tyylikästä. Kun valitsee hyvälaatuisia, ajattomia juhlavaatteita, välttyy ostamasta paniikissa jotain-mitä-vaan seuraavan päivän tilaisuuteen. Tätäkin asua ja sen osia erikseen voin hyvin kuvitella pitäväni vielä vuosien päästä.

Tällä kertaa valitsin jälkimmäisen tyypin, sillä halusin päästä ulkoiluttamaan viime talven alesta nappaamaani Andiatan superihanaa pallokuosista silkkihametta. Sen seuraksi pääsivät Espritin jakku, Peter Kaiserin mokkasaappaat ja nettikaupasta ostettu vintagelaukku, joka tuoksuu (eli haisee) mummolan ullakolta. Korut olivat violetit: kaulakoru on ostettu Kööpenhaminan lentokentältä ja sormus on uskomattoman kaunis ametistisormus, jonka entisen työkaverini isä on tehnyt.


Lähtöni juhliin oli taas vaihteeksi ns. lentävä, joten meikin ja kampauksen suhteen mentiin aika peruslinjalla. Koska sitä oppisi  aloittamaan valmistautumisen riittävän ajoissa?


Voi, tuota aurinkoa, kaipaan sitä niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti